Ik ben zelf een Anglofiel, altijd geïnteresseerd geweest in Groot Brittannië en ik kom samen met mijn man dan ook regelmatig in Engeland. Dit heeft bij mij de interesse opgewekt voor de Engelse High Tea. Tevens heb ik 4 jaar in Londen gewoond en kennis gemaakt met het Engelse leven in de stad en op het platteland. Ik werk zelf dit jaar al 31 jaar in de reiswereld, waarvan de laatste 8 jaar zelfstandig als persoonlijk reisspecialist en heb inmiddels vele mooie plaatsen en landen bezocht.
Mijn man en ik wonen inmiddels al 21 jaar in het pittoreske vestingstadje Grave onder Nijmegen. Wij verkopen ook homemade English pie's die ik niet zelf maak maar die we inkopen van Prince Pie. Dit is één van de weinige bakkers in Nederland die ze zelf ambachtelijk maken. Tevens bak ik elke week scones en andere lekkernijen die te bestellen zijn voor een High Tea of lunch.

In maart 2021 heb ik ook het HACCP certificaat behaald voor voedselveiligheid en hygiëne.

Je kunt ons ook tegenkomen op evenementen en (streek)markten. Een volledig overzicht kunt u vinden op het tabblad Ambachtelijk Lekker. Voor 2022 staat de lijst al gedeeltelijk op deze website welke (streek)markten en fairs we hebben ingeschreven.