Homemade English Pie's


Ambachtelijk Lekker is een gerenommeerd specialist op het gebied van de enige echte ambachtelijke hartige of zoete 'Homemade Pie' van Prince Pie met een ruim assortiment (12 soorten). De basis bestaat uit ecologisch roomboterbladerdeeg gevuld met uitsluitend AA-kwaliteit vlees, vis of vegetarisch en verse kruiden. Alles is gemaakt met streekprodukten van de Veluwe. Dit betekent ook dat er is geproduceerd zonder smaak- of conserveringsmiddelen.

Ook zijn wij winnaar van de smaak van Nederland. Al jaren zijn wij een echte publiekstrekker op diverse streekmarkten, landgoed- en kasteelfairs. We laten ook gezellig proeven en maken samen een topsfeertje ! Je kunt ons ook tegenkomen op evenementen en (streek)markten. Een volledig overzicht kun je hieronder vinden.

De Homemade 'Pies' zijn dagvers en voldoen aan HACCP-eisen. Ze worden gegeten als snack, lunch of bij het diner en ze worden verwarmd in oven, pan, BBQ of airfryer. Alle bezoekers kunnen ze mee naar huis nemen of terplekke oppeuzelen !

Je hebt de keuze uit: steak, steak stilton, steak guinness, wild pork, african boboti, fish, lam, kip roti (pittig), thaise kip, champignon (veg). en spinazie-feta (veg). Ook is er elk seizoen een seizoenspie, voor de herfst is dat pompoen met Indiase curry. Tevens 3 fruitsoorten: stoofpeer-kaneel (winter) of peer-karamel, appel en blauwe bessen.

Onze pie's bevatten: lactose, gluten en ei-producten.


Voor 2021 zijn we aanwezig op de volgende streekmarkten en evenementen: (vrijdag tot 18.00 uur in Zevenaar en elke zaterdag in Wageningen tot 17.00 uur op de markt):


Zondag 4 juli: de Heerlijcke markt te Diepenheim (Ov.) van 11.00-17.00 uur.

Zondag 11 juli: streekmarkt Hof te Dieren (Gld) van 11.00-17.00 uur.

Zondag 8 september: de Heerlijcke markt te Diepenheim (Ov.) van 11.00-17.00 uur.

Zondag: 12 september: streekmarkt Hof te Dieren (Gld) van 11.00-17.00 uur.

Zondag 19 september: Koelefair Markelo (Ov.) van 11.00-17.00 uur.

Zondag 3 oktober: de Heerlijcke markt te Diepenheim (Ov.) van 11.00-17.00 uur.

Zondag 10 oktober: streekmarkt Hof te Dieren (Gld) van 11.00-17.00 uur.

Zondag 21 november: Winter Heerlijckheid fair te Diepenheim (Ov.)van 11.00-18.00 uur.

Onze Kerstmarkten zijn helaas afgelast ivm corona beperkingen..Een heerlijke Homemade Pie met Veluws wild