Homemade English Pie's


Ambachtelijk Lekker is een gerenommeerd specialist op het gebied van de enige echte ambachtelijke hartige of zoete 'Homemade Pie' van Prince Pie met een ruim assortiment (12 soorten). De basis bestaat uit ecologisch roomboterbladerdeeg gevuld met uitsluitend AA-kwaliteit vlees, vis of vegetarisch en verse kruiden. Alles is gemaakt met streekprodukten van de Veluwe. Dit betekent ook dat er is geproduceerd zonder smaak- of conserveringsmiddelen.

Ook zijn wij winnaar van de smaak van Nederland. Al jaren zijn wij een echte publiekstrekker op diverse streekmarkten, landgoed- en kasteelfairs. We laten ook gezellig proeven en maken samen een topsfeertje ! Je kunt ons ook tegenkomen op evenementen en (streek)markten. Een volledig overzicht kun je hieronder vinden.

De Homemade 'Pies' zijn dagvers en voldoen aan HACCP-eisen. Ze worden gegeten als snack, lunch of bij het diner en ze worden verwarmd in oven, pan, BBQ of airfryer. Alle bezoekers kunnen ze mee naar huis nemen of terplekke oppeuzelen !

Je hebt de keuze uit: steak, steak stilton, steak guinness, wild pork, african boboti, fish, lam, kip roti (pittig), thaise kip, champignon (veg). en spinazie-feta (veg). Tevens 3 fruitsoorten: stoofpeer-kaneel (winter) of peer-karamel, appel en blauwe bessen.

Onze pie's bevatten: lactose, gluten en ei-producten.


Voor 2021 zijn we aanwezig op de volgende streekmarkten en evenementen: (dit is nog niet bekend ivm corona)

We staan elke vrijdag tot 18.00 uur in Zevenaar en elke zaterdag in Wageningen tot 17.00 uur op de markt.

Een heerlijke Homemade Pie met Veluws wild